La Diputació de Barcelona ha obert una convocatòria de subvencions destinades a finançar l’activitat cultural d’ateneus que tenen el seu àmbit d’actuació dins la demarcació de la Diputació de Barcelona –s’exclouen els de la ciutat de Barcelona– durant l’any 2022.

A qui va dirigida aquesta convocatòria?

Seran susceptibles d’acollir-se a la present convocatòria els ateneus que compleixin els següents requisits:

  • Amb seu a la província de Barcelona, exceptuant la ciutat de Barcelona.
  • Que hagin programat un mínim de dues activitats culturals al 2022, entre activitats realitzades i previstes. A més, cal que aquestes activitats pertanyin a dos o més sectors culturals diferents –música, dansa, teatre, circ, arts visuals, audiovisuals i multimèdia, patrimoni cultural, cultura popular…-.

Quines activitats podran ser finançades?

  • Projectes d’interès públic o social vinculats a l’activitat de foment, millora, impuls i desenvolupament d’activitats culturals impulsades per ateneus a la demarcació de Barcelona per fomentar una major presència de la cultura en la societat.
  • Seran objecte de finançament activitats, projectes o programes d’activitats executats durant el període comprés entre l’1 de gener de 2022 i el 31 de desembre de 2022 que tinguin lloc a la demarcació de Barcelona –excepte a la ciutat de Barcelona– i que no representin la totalitat de les activitats de l’entitat al 2022.
  • S’inclouen accions de caire formatiu, esdeveniments, cicles, trobades, jornades, exposicions, fires, programació no professional d’arts en viu, organització de premis o concursos, accions de comunicació, de digitalització de la cultura i cultura digital, actuacions vinculades a la recerca, a publicacions o a processos de creació…

Quin és el periode de presentació de sol·licituds?

El període per presentació de sol·licituds comença el 4 d’agost i finalitzarà el dia 6 de setembre del 2022.

Si teniu dubtes…

La Federació d’Ateneus de Catalunya us ofereix un servei de tramitació integral de la vostra sol·licitud de subvenció que inclou:

1- Tramitació de la subvenció.
2- Seguiment del procés de la subvenció.
3- Justificació de la subvenció.

Si hi esteu interessadesenvieu urgentment un correu electrònic aateneus@ateneus.cat

CLIQUEU AQUÍ per descarregar-vos el resum de la subvenció que hem preparat des de la FAC i veure més sobre el procés de sol·licitud

Període de Sol·licitud
Estat: Tancat
Període de Justificació
Estat: Tancat