La Diputació de Barcelona ha publicat la convocatòria de subvencions destinades a finançar activitats culturals organitzades per ateneus que tenen el seu àmbit d'actuació dins la demarcació de la Diputació de Barcelona durant l'any 2023.

Quines activitats estan incloses?

Seran objecte de finançament activitats, projectes o programes d’activitats amb una durada màxima d’un any natural (de l’1 de gener a 31 de desembre de 2023) que tinguin lloc a la demarcació de Barcelona -excepte a la ciutat de Barcelona- i que no representin la totalitat de les activitats de l’entitat al 2023.

Accions de caire formatiu, esdeveniments, cicles, trobades, jornades, exposicions, fires, programació no professional d’arts en viu (no s’inclouen programacions amb suport de la Xarxa XTAC, o propostes artístiques de trajectòria consolidada), organització de premis o concursos, accions de comunicació, de digitalització de la cultura i cultura digital, actuacions vinculades a la recerca, a publicacions o a processos de creació...

Fins quan es poden presentar les sol·licituds?

El termini de presentació de sol·licituds de la convocatòria finalitza el 15 d'abril de 2023.

Si teniu dubtes…

Contacteu amb el Servei de Subvencions de la FAC, a projectes@ateneus.cat o trucant al 93 268 81 30. També podeu consultar l'apartat web de subvencions per més informació.

La Federació d’Ateneus de Catalunya us ofereix un servei integral de tramitació de subvencions. El servei inclou:

1 - Tramitació de la sol·licitud de subvenció
2 - Seguiment del procés de la subvenció
3 - Justificació de la subvenció

Si hi esteu interessats, envieu un correu electrònic a: ateneus@ateneus.cat

CLIQUEU AQUÍ per descarregar-vos el resum de la subvenció i procés de sol·licitud que hem preparat des de la FAC

Període de Sol·licitud
Estat: Tancat
Període de Justificació
Estat: Tancat