S’ha obert la convocatòria de Subvencions per festivals, cicles o esdeveniments similars de cultura popular i tradicional 2023 de la Generalitat de Catalunya.

Quins són els requisits i condicions principals?

  • Les activitats del festival, cicle o esdeveniment similar es poden fer tant dins com fora de l'àmbit territorial de Catalunya, dins l'any natural de concessió de la subvenció.
  • El festival, cicle o esdeveniment similar s'ha d'haver celebrat un mínim d'una edició abans de l'any de la concessió de la subvenció.
  • Cada sol·licitant pot presentar un màxim de dos projectes. Cal presentar una sol·licitud per a cada festival, cicle o esdeveniment similar sempre que no formin part d'un únic projecte.
  • El festival, cicle o esdeveniment similar pot tenir activitats dutes a terme en streaming o retransmissions en directe. La periodicitat dels festivals i dels cicles pot ser anual o bianual amb una durada màxima de vuit mesos.
  • Cal que s'utilitzi el català o l'aranès en la difusió de les activitats del festival, cicle o esdeveniment similar.

Fins quan es poden presentar les sol·licituds?

El període per presentar les sol·licituds és del 22 de febrer al 10 de març del 2023. El dia 10 de març de 2023 es poden presentar sol·licituds fins les 14:00 hores.

Si teniu dubtes…

Contacteu amb el Servei de Subvencions de la FAC, a projectes@ateneus.cat o trucant al 93 268 81 30. També podeu consultar l'apartat web de subvencions per més informació.

La Federació d’Ateneus de Catalunya us ofereix un servei integral de tramitació de subvencions. El servei inclou:

1 - Tramitació de la sol·licitud de subvenció
2 - Seguiment del procés de la subvenció
3 - Justificació de la subvenció

Si hi esteu interessats, envieu un correu electrònic a: ateneus@ateneus.cat

CLIQUEU AQUÍ per descarregar-vos el resum de la subvenció i procés de sol·licitud que hem preparat des de la FAC

Període de Sol·licitud
Estat: Tancat
Període de Justificació
Estat: Tancat